#foundation hashtag

Instagram photos and videos used in "Foundation" tag

“You can’t depend on your eyes when you’re imagination is out of focus!” -Mark Twain
•
•
•
•

#MakeupDetails 💄 
#eyebrowpencil @anastasiabeverlyhills #browiz In caramel

#EyeshadowPalette @bhcosmetics #loveinlondon @urbandecaycosmetics #nakedpalette @colourpop #SuperShockShadows in #smash and #weenie 
#glow is in the previous post 👈🏻
#bronzer @smashboxcosmetics in #suntan
#blush @maccosmetics #royalsunset 
#foundation #radiantdefense @rodanandfields #linkinmybio
#lips @glossier #rosebalmdotcom to prime then 
@maccosmetics #patentpolishlippencil in #goforgirlie 
@inglot #lipgloss in #105
@nyxcosmetics #lipner in #barbiepink
@jennifermalaszczuk

“You can’t depend on your eyes when you’re imagination is out of focus!” -Mark Twain • • • • #makeupdetails 💄 #eyebrowpencil @anastasiabeverlyhills #browiz In caramel #eyeshadowpalette @bhcosmetics #loveinlondon @urbandecaycosmetics #nakedpalette @colourpop #supershockshadows in #smash and #weenie #glow is in the previous post 👈🏻 #bronzer @smashboxcosmetics in #suntan #blush @maccosmetics #royalsunset #foundation #radiantdefense @rodanandfields #linkinmybio #lips @glossier #rosebalmdotcom to prime then @maccosmetics #patentpolishlippencil in #goforgirlie @inglot #lipgloss in #105 @nyxcosmetics #lipner in #barbiepink

Sa Lasting Matte puderom tvoje lice će izgledati savršeno na slikama ma koliko ih zumirala!🔎
Potraži ga tokom decembra u @dm_srbija po sniženoj ceni.🔥
.
.

#newfoundation #newconcealer #matte #NonStopMatte #Lastingmatte #primer #foundation #concealer #EdgeYourLook #RimmelLondon #RimmelLondonSrbija #LiveTheLondonLook
@rimmellondonsrbija

Sa Lasting Matte puderom tvoje lice će izgledati savršeno na slikama ma koliko ih zumirala!🔎 Potraži ga tokom decembra u @dm srbija po sniženoj ceni.🔥 . . #newfoundation #newconcealer #matte #nonstopmatte #lastingmatte #primer #foundation #concealer #edgeyourlook #rimmellondon #rimmellondonsrbija #livethelondonlook

Happy Friday! 😍
I got to get all glammed up for a Holiday party, so much fun. The theme was polar express and lots of blue and silver. Fun eye look doing that. 💙

Products Used-
@tatcha #skincare and #primer 
@blendsmart #makeupbrush 🙌🏼
@purcosmetics 2 in 1 love your #selfie #foundation and #concealer 
#eyeshadow - @sephora x moschino #palette 
@jeffreestar jawbreaker palette #jeffreestarcosmetics
@ofracosmetics #highlight in rodeo drive (ride or die!!) #ofraglow #ofrabeauties 
@langehair #curls
@bostegall amazing #hair 🙌🏼😍
@coverfx #settingpowder 
@farsalicare rose gold mist for #settingspray 
@urbandecaycosmetics setting powder for all over face 
@dulzuracosmetics #lashes 
@benefitcosmetics #brows and #mascara in “They’re Real”

@paparazziaccessories #earrings (no I don’t sell it lol)

#makeuplook
@amberdawnglam

Happy Friday! 😍 I got to get all glammed up for a Holiday party, so much fun. The theme was polar express and lots of blue and silver. Fun eye look doing that. 💙 Products Used- @tatcha #skincare and #primer @blendsmart #makeupbrush 🙌🏼 @purcosmetics 2 in 1 love your #selfie #foundation and #concealer #eyeshadow - @sephora x moschino #palette @jeffreestar jawbreaker palette #jeffreestarcosmetics @ofracosmetics #highlight in rodeo drive (ride or die!!) #ofraglow #ofrabeauties @langehair #curls @bostegall amazing #hair 🙌🏼😍 @coverfx #settingpowder @farsalicare rose gold mist for #settingspray @urbandecaycosmetics setting powder for all over face @dulzuracosmetics #lashes @benefitcosmetics #brows and #mascara in “They’re Real” @paparazziaccessories #earrings (no I don’t sell it lol) #makeuplook

WE NEED YOUR VALUABLE FEEDBACK! 
Search on Google
@sherry_and_diya_foundation

WE NEED YOUR VALUABLE FEEDBACK! Search on Google "Sherry and Diya Foundation" Sherry and Diya Foundation Toll-Free Number 1800 123 1137 #sherryanddiyafoundation #rakeshkothari #streetanimal #google #streetanimalhelp #animalrescue #streetanimalrescue #streetdog #animalwelfare #streetanimalwelfare #foundation #animalfoundation #streetanimalfoundation Connect with us Facebook: https://www.facebook.com/SherryandDiyaFoundation Instagram: https://www.instagram.com/sherry and diya foundation/ Youtube: https://www.youtube.com/Sherryanddiyafoundation

cut crease for dayzzzz!!! 😄 ft. @urbandecaycosmetics Naked 3 Pallete 💕
first time doing a cut crease look , I dunno just wanna be so extra this holiday season! hahaha 
MAKEUP DEETS: 
EYE PALLETE: @urbandecaycosmetics Naked 3 
HIGHLIGHTER: @wetnwildbeauty mega glow 
LIPS: @maybelline vividmatte 
GLOSS: @nyxcosmetics 
FACE MIST: @tartecosmetics ready,set, radiant spray 
SONG: Don’t start now by: Dua lipa *no copyright fringement needed* 
#slay #fullglammakeup #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

xo, 💋
@supertineeeeeeeee

cut crease for dayzzzz!!! 😄 ft. @urbandecaycosmetics Naked 3 Pallete 💕 first time doing a cut crease look , I dunno just wanna be so extra this holiday season! hahaha MAKEUP DEETS: EYE PALLETE: @urbandecaycosmetics Naked 3 HIGHLIGHTER: @wetnwildbeauty mega glow LIPS: @maybelline vividmatte GLOSS: @nyxcosmetics FACE MIST: @tartecosmetics ready,set, radiant spray SONG: Don’t start now by: Dua lipa *no copyright fringement needed* #slay #fullglammakeup #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #envywear #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful xo, 💋

Wearing hdc code nude 💕
-
📱DM / WHATSAPP 010-9481545
📱DM / WHATSAPP 010-9481545
📱DM / WHATSAPP 010-9481545
-
#hdcreamfoundation
#hdcreamfoundationbyeverdeenss
#koreanfoundation
#kkmapproved
#foundation
#makeup
#longlastingfoundation
@misabloom_

Wearing hdc code nude 💕 - 📱DM / WHATSAPP 010-9481545 📱DM / WHATSAPP 010-9481545 📱DM / WHATSAPP 010-9481545 - #hdcreamfoundation #hdcreamfoundationbyeverdeenss #koreanfoundation #kkmapproved #foundation #makeup #longlastingfoundation

PROBEAUTY SUN PROTECT PLUS FOUNDATION STICK
Sebagai alas bedak sebelum menggunakan make up yang melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari.

Cara penggunaan :
Oleskan PROBEAUTY Sun Protect Plus Foundation Stick secara merata pada wajah sebelum make up setiap hari sebelum beraktifitas.

PROBEAUTY sun protect plus foundation stik ini juga tersedia BRUSH nya loohh

Ready varian warna Natural, beige, ivory, blushing pink

#probeauty #probeautykosmetik #Probeautyjakarta #probeautyindonesia #probeauty_indonesia #foundation #foundationplus #probeautyfoundation #foundationprobeauty #sunfoundstik #katalogprobeauty #katalogkosmetik #alasbedak #makeup #makeuptutorial #muajakarta
@probeauty_jambi_melati

PROBEAUTY SUN PROTECT PLUS FOUNDATION STICK Sebagai alas bedak sebelum menggunakan make up yang melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari. Cara penggunaan : Oleskan PROBEAUTY Sun Protect Plus Foundation Stick secara merata pada wajah sebelum make up setiap hari sebelum beraktifitas. PROBEAUTY sun protect plus foundation stik ini juga tersedia BRUSH nya loohh Ready varian warna Natural, beige, ivory, blushing pink #probeauty #probeautykosmetik #probeautyjakarta #probeautyindonesia #probeauty indonesia #foundation #foundationplus #probeautyfoundation #foundationprobeauty #sunfoundstik #katalogprobeauty #katalogkosmetik #alasbedak #makeup #makeuptutorial #muajakarta

*Nak dapatkan promo DISEMBER? 
Anda perlu grab sb sgt10x limited

Nak bella BANTU utk 
kulit sihat & cantik..? 👇🏼👇🏼👇🏼
http://www.wasap.my/60163433852
Click link di bio utk sebarang pertanyaan
Bella Radzi 
Mary Kay Beauty Consultant ✅ Free consultant ✅ free postage
✅ free gift
✅ free sample ✅ free beauty class
✅ carrer oppourtinities

#marykayyankedah #BeautyConsultantKedah #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #Blackhead #Flawless #SkincareClass #Maskermarykay #Foundation #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #BerusMuka #MatteLipstick #treatmentkulit #pencucimuka #skincareterbaik #jeragat #masalahjerawat #pelembabmuka  #marykaygurun #mkmen #pencucimukalelaki #eyebrow  #perfumemarykay
@bellaradzi_marykaykedah

*Nak dapatkan promo DISEMBER? Anda perlu grab sb sgt10x limited Nak bella BANTU utk kulit sihat & cantik..? 👇🏼👇🏼👇🏼 http://www.wasap.my/60163433852 Click link di bio utk sebarang pertanyaan Bella Radzi Mary Kay Beauty Consultant ✅ Free consultant ✅ free postage ✅ free gift ✅ free sample ✅ free beauty class ✅ carrer oppourtinities #marykayyankedah #beautyconsultantkedah #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #hijabista #trendyhijabista #beautyconsultant #sayajualkosmetik #kosmetikberkualiti #blackhead #flawless #skincareclass #maskermarykay #foundation #sayajualkosmetik #eyeshadow #berusmuka #mattelipstick #treatmentkulit #pencucimuka #skincareterbaik #jeragat #masalahjerawat #pelembabmuka #marykaygurun #mkmen #pencucimukalelaki #eyebrow #perfumemarykay

Da li osećaš miris čokolade?🍫 Uz novu Delice De Poudre paletu u nijansi 55 sa idealnom kombinacijom bronzera i hajlajtera uživaćeš u savršeno naglašenim crtama lica i mirisu čokolade  tokom celog dana!😍 Potraži je po 30% sniženoj ceni u @jasmin.parfimerije📌 ili online prodavnici klikom na link u opisu profila.👆
.
.

#foundation #bronzer #bourjoisParis #bourjoissrbija #makeup #makeupaddict
@bourjoissrbija

Da li osećaš miris čokolade?🍫 Uz novu Delice De Poudre paletu u nijansi 55 sa idealnom kombinacijom bronzera i hajlajtera uživaćeš u savršeno naglašenim crtama lica i mirisu čokolade tokom celog dana!😍 Potraži je po 30% sniženoj ceni u @jasmin.parfimerije📌 ili online prodavnici klikom na link u opisu profila.👆 . . #foundation #bronzer #bourjoisparis #bourjoissrbija #makeup #makeupaddict

Camilo e le Preziose 
@gianlucadigennarofficial
@diletta_acanfora
@davinofrancesca
@aterranocarolina
@priscillavolio

#Repost @krissbaronemakeupartist
• • • • • •
@krissbaronemakeup per lo spettacolo “Cyrano” al Teatro Augusteo.
 #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #beauty #beautiful #cyranodebergerac
@alexandra_garnier_

Camilo e le Preziose @gianlucadigennarofficial @diletta acanfora @davinofrancesca @aterranocarolina @priscillavolio #repost @krissbaronemakeupartist • • • • • • @krissbaronemakeup per lo spettacolo “Cyrano” al Teatro Augusteo. #makeup #instamakeup #toptags #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #beauty #beautiful #cyranodebergerac

SAMPLE MOCK-UP 
WEDDING GIFT BOX.
(Pic by: Customer)
.
. .
JOM BINA KOTAK & PAPER BAG PRODUK BRAND ANDA SENDIRI SERENDAH RM0.60 SAHAJA GAISS!! .
.
www.wasap.my/0182896979: JOE
.
-
SUPPLIER 100% DEPERCAYAI & TERMURAH
-
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN GAIS!!👍👍
-
- 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#hotstamping #kotakperfume #kilangkotakmalaysia #packaging #kotakproduk #paperbagviral #kotakviral #produkviral #printingmurah #paperbagmurah #kotakmurahmalaysia #kotaksandwich #serum #kotaksatay #movingbox #cosmetics #foundation #transparentsticker #stickermurah #sandwichdeliverykl #lunchbox #moodrepublik #bazarpaknil #offset #produkmurah #kilangmurah #branding #kosmetikmurah
#rollupbunting #sifufbads
@kilang_kotakpaperbag_murah

SAMPLE MOCK-UP WEDDING GIFT BOX. (Pic by: Customer) . . . JOM BINA KOTAK & PAPER BAG PRODUK BRAND ANDA SENDIRI SERENDAH RM0.60 SAHAJA GAISS!! . . www.wasap.my/0182896979: JOE . - SUPPLIER 100% DEPERCAYAI & TERMURAH - JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN GAIS!!👍👍 - - 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #hotstamping #kotakperfume #kilangkotakmalaysia #packaging #kotakproduk #paperbagviral #kotakviral #produkviral #printingmurah #paperbagmurah #kotakmurahmalaysia #kotaksandwich #serum #kotaksatay #movingbox #cosmetics #foundation #transparentsticker #stickermurah #sandwichdeliverykl #lunchbox #moodrepublik #bazarpaknil #offset #produkmurah #kilangmurah #branding #kosmetikmurah #rollupbunting #sifufbads

Punya wajah cerah memang dambaan setiap perempuan. Serangkaian skincare, bahkan perawatan khusus di ahli pun kerap dilakukan untuk mendapatkan hasil yang diinginkan. Namun di era yang serba inovatif ini, kamu tidak perlu lagi menunggu lama untuk mendapatkan hasil yang diinginkan dengan cara yang praktis.
Salah satunya dengan rangkaian .
.
.
PAKET WHITENING GLOW TONE UP 
Harga Rp 149.000,- .
.
💕 FW Glow 💕 Snova Tone Up Pink 💕 Whitening Glow Express .
.
Dengan rangkaian Whitening Glow Express yang digunakan pada malam hari sehingga dapat membantu untuk mempercepat regenerasi kulit dan di lengkapi dengan tone up pink yang dapat membuat kulitmu menjadi putih seketika 💞💞 .
.
Untuk Pemesanan dan Konsultasi Silahkan Hub Salah Satu CS 
CS LILLAH 0812 1212 2845 
CS MIA 0878 3477 0230
CS YUNIAR 0812 8999 0813
LINE rumah-theraskin 
LINE@ @rumahtheraskin 
shopee.co.id/rumah_theraskin
✖ DILARANG DOUBLE CHAT ✖
.
.
.
#theraskin #theraskinori #theraskinmurah #theraskinasli #theraskinbpom #theraskinoriginal #theraskinaman #theraskinhalal #theraskincare #theraskinjakarta #theraskinsurabaya #theraskinbandung #theraskinskincare #theraskinkosmetik #theraskinjogja #theraskinmalang #theraskinsolo #theraskinacne #foundation #spf30 #pencerahalami #theraskinflek #theraskinhargapabrik #putihalami #pemutihwajah #kulitglowing #glowing #skinnova #toneuppink #toneup
@rumah_skincare_murah

Punya wajah cerah memang dambaan setiap perempuan. Serangkaian skincare, bahkan perawatan khusus di ahli pun kerap dilakukan untuk mendapatkan hasil yang diinginkan. Namun di era yang serba inovatif ini, kamu tidak perlu lagi menunggu lama untuk mendapatkan hasil yang diinginkan dengan cara yang praktis. Salah satunya dengan rangkaian . . . PAKET WHITENING GLOW TONE UP Harga Rp 149.000,- . . 💕 FW Glow 💕 Snova Tone Up Pink 💕 Whitening Glow Express . . Dengan rangkaian Whitening Glow Express yang digunakan pada malam hari sehingga dapat membantu untuk mempercepat regenerasi kulit dan di lengkapi dengan tone up pink yang dapat membuat kulitmu menjadi putih seketika 💞💞 . . Untuk Pemesanan dan Konsultasi Silahkan Hub Salah Satu CS CS LILLAH 0812 1212 2845 CS MIA 0878 3477 0230 CS YUNIAR 0812 8999 0813 LINE rumah-theraskin LINE@ @rumahtheraskin shopee.co.id/rumah theraskin ✖ DILARANG DOUBLE CHAT ✖ . . . #theraskin #theraskinori #theraskinmurah #theraskinasli

Caption

Make up ringan untuk segala usiaaa. Yup, CC Cream JAFRA ini ringaaaan bgt dipake. Aman untuk setiap hari dan untuk kulit remaja 😍

Bebas kilap dan tahan lama😍

Tanya Jafra
WA : 0895358070118

#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan
#alasbedakjafra
@yuniamelia3699

Caption Make up ringan untuk segala usiaaa. Yup, CC Cream JAFRA ini ringaaaan bgt dipake. Aman untuk setiap hari dan untuk kulit remaja 😍 Bebas kilap dan tahan lama😍 Tanya Jafra WA : 0895358070118 #cccream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #makeupringan #alasbedakjafra

Facefinity 3u1 All Day Flawless puder je postao deo jutarnje rutine 📷@nadjastanojevic 💕
Koji #maxfactor puder je vaš izbor ?💬
.
.

#maxfactorbabes #AllDayFlawless #FaceFinity #3in1Foundation #MaxFactorFoundation #LongLasting #LongLastingMakeup #Foundation #MaxFactor
@max_factor_srbija

Facefinity 3u1 All Day Flawless puder je postao deo jutarnje rutine 📷@nadjastanojevic 💕 Koji #maxfactor puder je vaš izbor ?💬 . . #maxfactorbabes #alldayflawless #facefinity #3in1foundation #maxfactorfoundation #longlasting #longlastingmakeup #foundation #maxfactor

#FOUNDATION TERSANGAD GLOWING TAK HINGGAT PADA ABAD 2019 💗
.
Tak payah nak make-up tebal-tebal dah. Calit-calit sikit jer dah nampak glowing & shining gituu.

Dengan GLITTERGLOW FOUNDATION makin lama pakai makin GLOWING & Ada effect KILAT gituu..
.
💗KELEBIHAN GGFD💗
- Senang pakai, merawat parut jerawat, jeragat, kulit kering & sensitive.
.
- Ringan dimuka & Tak perlu pakai bedak, bukan sekadar make-up biasa tapi bertindak merawat kulit bermasalah.
.
- Tahan lebih dari 9Jam dan semakin peluh semakin Glowing skin uolss.. - Tak bercapuk, senang disapu & cepat meresap.
- sesuai pada smua jenis tone kulit. - Muka akan glowing & make-up akan nampak elok
.
- Adanya Spf 60 sebagai sunblock ..x perlu nak apply sunblock / pelembap lain dah. - Tidak berminyak dan tidak melekitkan wajah.
- Dapat rawat kusam, parut jerawat, jeragat dan bintik hitam.
- Senang dicuci. Kulit bersih dan cerah.
- Anti penuaan.
.
🌹DIDATANGI 3 CODE FD :-
•NATURAL tnpa blink² (kod1) •PINKISH berGLITTER banyak (kod2)
•MIX CODE (kod3 )- Seimbang kod & paling ramai pakai code 3 ini, trhasil dr gabungan code1+ code2.

Jom Dapatkan #GLITTERGLOWFOUNDATION skrg!!!...kombinasi hebat kami combo kan dgn #SERUMVITAMINE pada harga Jimattt & Free postage sem!!!.
.

Berminatt??..jom sama-sama cantik dengan gliterglow gais😍 .
Whtsapp ke No : 0142490971 .
.
Cara mudah, klik Link Di Bio Profile Ig Ini skrg @lorabeauty_malaysia ❗❗.
.
ATAU Tak perlu save No, Sis just
@ KLIK button 👉 SHOP NOW!!
@ KLIK button 👉 SHOP NOW!! .
.
.
#glitterglowfoundation #Glitterglow #glowingfoundation  #lorabeautyhq #lorabeauty #rahsiaglowingshinningpololess #rahsiakulitcantik
@lorabeauty_malaysia

#foundation TERSANGAD GLOWING TAK HINGGAT PADA ABAD 2019 💗 . Tak payah nak make-up tebal-tebal dah. Calit-calit sikit jer dah nampak glowing & shining gituu. Dengan GLITTERGLOW FOUNDATION makin lama pakai makin GLOWING & Ada effect KILAT gituu.. . 💗KELEBIHAN GGFD💗 - Senang pakai, merawat parut jerawat, jeragat, kulit kering & sensitive. . - Ringan dimuka & Tak perlu pakai bedak, bukan sekadar make-up biasa tapi bertindak merawat kulit bermasalah. . - Tahan lebih dari 9Jam dan semakin peluh semakin Glowing skin uolss.. - Tak bercapuk, senang disapu & cepat meresap. - sesuai pada smua jenis tone kulit. - Muka akan glowing & make-up akan nampak elok . - Adanya Spf 60 sebagai sunblock ..x perlu nak apply sunblock / pelembap lain dah. - Tidak berminyak dan tidak melekitkan wajah. - Dapat rawat kusam, parut jerawat, jeragat dan bintik hitam. - Senang dicuci. Kulit bersih dan cerah. - Anti penuaan. . 🌹DIDATANGI 3 CODE FD :- •NATURAL tnpa blink² (kod1) •PINKISH berGLITTER

NOTELLI LIP MATTE CREAM yang akan mewarnai bibirmu seharian tanpa bikin kering dan cracky. Karena Di dalamnya Mengandung Tocoferol atau Vitamin E yang berfungsi mengurangi keriput, menghaluskan kulit bibir dan memperbaiki lapisan epidermis bibir.
Ada 4 pilihan warna yang kamu suka & pastinya penyempurna kecantikanmu, sayang banget kalau dilewatkan begitu saja.
order yukk?...
WA aja di : 085362027167
https://www.notelli.id/solusicantik

#matte #makeup #lipstick #beauty #wrxgp #eyeshadow #nails #mattelipstick #iphone #makeupartist #glitter #fashion #jewellery #makeuptutorial #nailart #foundation #mattenails #cosmetics #mattelips #glossy #mattefinish #mangalsutra #lipgloss #lips #earrings #m #color #like #liquidlipstick #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓
@solusicantik_notelli

NOTELLI LIP MATTE CREAM yang akan mewarnai bibirmu seharian tanpa bikin kering dan cracky. Karena Di dalamnya Mengandung Tocoferol atau Vitamin E yang berfungsi mengurangi keriput, menghaluskan kulit bibir dan memperbaiki lapisan epidermis bibir. Ada 4 pilihan warna yang kamu suka & pastinya penyempurna kecantikanmu, sayang banget kalau dilewatkan begitu saja. order yukk?... WA aja di : 085362027167 https://www.notelli.id/solusicantik #matte #makeup #lipstick #beauty #wrxgp #eyeshadow #nails #mattelipstick #iphone #makeupartist #glitter #fashion #jewellery #makeuptutorial #nailart #foundation #mattenails #cosmetics #mattelips #glossy #mattefinish #mangalsutra #lipgloss #lips #earrings #m #color #like #liquidlipstick #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

Kamu punya kulit berminyak? Trus kalo pake make up jadi makin berminyaaak? Sssst sekarang jangan khawatir dear. Kamu bisa pake CC Creme JAFRA yg bakalan matte di kulit daan super ringaaan memberikan kesan daff tanpa takut jd minyakan 😍

Tanya Jafra: Yuni amelia

WA : 0895358070118

#CCcream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make upringan
#alasbedakjafra
@yuniamelia3699

Kamu punya kulit berminyak? Trus kalo pake make up jadi makin berminyaaak? Sssst sekarang jangan khawatir dear. Kamu bisa pake CC Creme JAFRA yg bakalan matte di kulit daan super ringaaan memberikan kesan daff tanpa takut jd minyakan 😍 Tanya Jafra: Yuni amelia WA : 0895358070118 #cccream #jafra #foundation #foundie #bbcream #makeup #mua #make upringan #alasbedakjafra

I am growing everyday through my trials and tribulations #life #quotes
@laurasantos6581

I am growing everyday through my trials and tribulations #life #quotes

LIMITED BABY EDITION DAH NAK HABIS! NEXT BABY EDITION KENA TUNGGU WAWA BERANAK LAGI. CEPAT ORDER SEBELUM HABIS

Mana lagi nak dapat set make up yang ada 2 color lipmatte, 1 blusher dan free mascara dalam 1 set dengan harga yang murah! Yang pre order semua dah dapat.

READY STOCK! Habis ni habislah. Nak beli kat seller lain pun good luck. Memang susah nak dapat sebab barang sangat limited. Rata2 fall in love sangat dengan color dan kualiti lipmatte. Tak kurang juga yang sangat suka dengan blusher.

Cepat grab combo untuk harga diskaun..
.
Order, Jom whatsapp sisjah 018.977.7308 atau klik je link biru di profile @wawacosmetics.aaa (Sisjah Agent Sah Wawa Cosmetics WC00551) 😘 #wawabundleofjoy #wawababygirledition
@wawacosmetics.aaa

LIMITED BABY EDITION DAH NAK HABIS! NEXT BABY EDITION KENA TUNGGU WAWA BERANAK LAGI. CEPAT ORDER SEBELUM HABIS Mana lagi nak dapat set make up yang ada 2 color lipmatte, 1 blusher dan free mascara dalam 1 set dengan harga yang murah! Yang pre order semua dah dapat. READY STOCK! Habis ni habislah. Nak beli kat seller lain pun good luck. Memang susah nak dapat sebab barang sangat limited. Rata2 fall in love sangat dengan color dan kualiti lipmatte. Tak kurang juga yang sangat suka dengan blusher. Cepat grab combo untuk harga diskaun.. . Order, Jom whatsapp sisjah 018.977.7308 atau klik je link biru di profile @wawacosmetics.aaa (Sisjah Agent Sah Wawa Cosmetics WC00551) 😘 #wawabundleofjoy #wawababygirledition

Next